SM-PILKKI 2020 SmLogo
SM-Pilkki Tulokset Esikisa Säännot ilmoittautuminen Järvi facebook

SM-Pilkin ja SM-pilkin jälki-ilmoittaumista voi helpotaa puhelimella täyttämällä(jos jäsen kortti hävinnyt)ja näyttämällä seuraava sivu ilmoittautumisessa sivu

SM-Pilkin(Esikisaan ei ennakkoilmoittaumista) Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujen lomakkeella Ilmoittautumisten jälkeen lähetetään yhteyshenkilölle sähköpostina tiedot osallistumismaksujen maksamista varten: maksun saaja, tilinumero, maksettava summa ja viitenumero. Ilmoittautua voi myös palauttamalla kilpailukutsun mukana SVK:n toimesta seuroille lähetetyt lomakkeet postitse 28.2. mennessä osoitteella Antti Tuomainen, Ainonkuja 4, 78400 Varkaus. Lomake tulisi täyttää selvällä käsialalla. Ilmoittautumisten saavuttua järjestäjälle yhteyshenkilölle lähetetään tiedot osallistumismaksun maksamista varten.

Osanottomaksut
Osanottomaksut ovat:
– henkilökohtaisissa aikuisten sarjoissa 20 euroa
– nuoret kilpailevat ilmaiseksi
– joukkuemaksu miesten sarjassa 40 euroa
– joukkuemaksu miesveteraanien sarjassa 40 euroa
– joukkuemaksu naisten ja naisveteraanien sarjassa 30 euroa
– nuorten joukkueet kilpailevat ilmaiseksi
– perhesarjan maksu 20 euroa
Osanottomaksuun sisältyy kilpailukortti, kisatarra ja käsiohjelma. Kalapussit jaetaan ainoastaan punnituksen yhteydessä.

Jälki-ilmoittautuminen ja joukkuemuutokset
Kilpailuun voi ilmoittautua kilpailutoimistossa vielä perjantaina 27.3. klo 15.00- 20.00 ja lauantaina 28.3. klo 7.00- 9.00 välisinä aikoina. Jälki-ilmoittautumisista ei peritä lisämaksua! Joukkue-ilmoittautumiset ja olemassa olevien joukkueiden kokoonpanoihin tulevat muutokset tulee tehdä kilpailutoimistossa 28.3. klo 08.00 mennessä. Jälki-ilmoittautumisessa toivotaan käytettävän SVK:n jäsenkorttia.
Myyntipaikkojen varaukset Kyösti Kauppinen, p. 044 330 4320